SVE ZA LEGENDE: KK Partizan osnovao fondaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 16:10

SVE ZA LEGENDE: KK Partizan osnovao fondaciju

Osnovna delatnost biće pomoć onima koji su gradili istoriju crno-belih na terenu i van njega.

U Beogradu je osnovana Fondacija KK Partizan. Cilj ovog udruženja jeste da iz zajedničkog fonda pomaže one koji su gradili istoriju najuspešnijeg srpskog košarkaškog kluba na terenu i van njega, a potrebna im je finansijska podrška.

Na čelu Fondacije koja je danas osnovana u kući KK Partizan, nalazi se tročlani bord u sastavu: Dragan Kićanović (predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << borda), Dušan Duda Ivković i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Svim ljubiteljima sporta, a košarke naročito, poznato je da crno-beli predstavljaju jednu veliku porodicu. Fondacija je osnovana upravo iz tog razloga, da njeni članovi održavaju vezu i budu oslonac svojim saborcima u trenucima kada im je pomoć potrebna.

Osnovana Fondacija #KKPartizan

Osnovna delatnost: Pomoć onima koji su gradili istoriju crno-belih na terenu i van njega.

Više na: 📑 https://t.co/jx2SSN7K2S pic.twitter.com/ewNLwRZV3A

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) July 23, 2021

Fondacija KK Partizan biće finansirana od strane njenih članova, a simboličnog dela ugovora na godišnjem nivou, odreći će se svi prvotimci Parnog valjka.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.