STIŽU PO SADIKA: Rusi dolaze na DERBI sa namerom da kupe napadača Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 15:32

STIŽU PO SADIKA: Rusi dolaze na DERBI sa namerom da kupe napadača Partizana

Polufinale Kupa je naprogramu u sredu od 20 časova.

Partizan i Crvene zvezda odmeriće snage u polufinalu Kupa Srbije u sredu, 10. juna od 20 časova.

Iako je situacija u svetu zbog pandemije koronavirusa prilično nestabilna i na ovom susretu večitih rivala biće prisutni skauti stranih klubova.

Srpskom prazniku fudbala će prisustvovati predstavnici tri velika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moskovska kluba Lokomotive, Spartaka i CSKA, a navodi se da će u dva od ova tri kluba posebna pažnja biti usmerena na centarfora Partizana Umara Sadika.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgelda srpska atletičarka Sara Vještica
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ni korona ih neće sprečiti - Čiji skauti stižu na derbi?

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020

Očekuje se prvi pravi spektakl u Srbiji posle višemesečne pauze...Znaju to i brojni skauti velikih evropskih klubova, koji su najavili dolazak u Humsku sutra u 20 časova, za kada je zakazan početak polufinala Kupa između Partizana i Crvene zvezde...Iako se još uvek širom Evrope putuje uz manja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.