STANJE MU SE POGORŠALO: Bivši igrač Partizana u bolnici zbog korone (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 09:34

STANJE MU SE POGORŠALO: Bivši igrač Partizana u bolnici zbog korone (FOTO)

U njegovom klubu su skoro svi bili zaraženi.

Bivši igrač Partizana Ognejn Ožegović sada je član turskog Adanaspora, a taj klub je bio ozbiljno pogođen pandemijom korona virusa.

Klub se oglasio pre dvadesetak dana informacijom da je ukupno 40 članova kluba, od čega čak 29 igrača bilo pozitivno posle testiranja na korona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << virus, a među njima se nalazio i Ognjen Ožegović.

Napadač koji je osim Partizana branio i boje Crvene zvezde i Vojvodine primljen je u bolnicu zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, a navijači Adane su mu svakodnevnim porukama žele brz oporavak.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ožegović sedmi dan u bolnici zbog korone, oglasio se i Partizan!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020

Stanje se zakomplikovalo...Bivši fudbaler Partizana Ognjen Ožegović nalazi se sedmi dan se nalazi u bolnici zbog pogoršanog zdravstvenog stanja usled posledice koronavirusa...On je jedan od 29 fudbalera turske Adane za koju nastupa koji su zaraženi virusom, a tim povodom se oglasio i Partizan..."FK...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.