SPREMAN ZA LONDON: Dudaš stremi ka trijumfu

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2017, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREMAN ZA LONDON: Dudaš stremi ka trijumfu

Najbolji srpski desetobojac, Mihail Dudaš spremno dočekuje planetarnu smotru u Londonu. Ruku uz ruku sa najboljim atletičarima sveta, on se nada borbi za medalju.

Svetsko prvenstvo održaće se od 04.avgusta do 13.avgusta, a Dudaš će u pohod na nove lične rekorde krenuti osmog dana takmičenja.
– Dosta toga smo promenili za pripremni deo ove sezone. Normu sam ispunio pre godinu dana na državnom prvenstvu u višebojima. Nakon toga sam potvrdio normu na Evropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prvenstvu u Amsterdamu. Odlična stvar kod desetoboja je ta što se norme računaju i godinu dana unazad. To je razlog zašto ove godine nismo morali da jurimo rezultat već smo se na miru posvetili Svetskom prvenstvu u potpunosti – rekao je Dudaš.
On se zajedno sa svojim trenerom Feđom Kamasijem nalazi na pripremama u mestu nadomak Londona, kako bi se adaptirao na vremensku razliku.
– Mesto je izuzetno lepo. Uslovi za trening su onakvi kakvi trebaju da budu. Ono što je bitno jeste adaptacija na englesko varljivo vreme. Moram priznati da nije lako, ali da će do 11. avgusta sve biti kako treba. Očekivanja su takva da želimo da uradimo sve što je u našoj moći da rezultat bude dobar i da ono što smo promenili da dobar rezultat. Ovakav način rada mora da rezultira kad tad. Mi se potajno nadamo da će to biti London. Ipak je to mesto na kom nisam završio olimpijski desetoboj. Biće mi to dodatna motivacija da ovaj završim na trijumfalniji način – zaključio je Mihail Dudaš.

Raspored nastupa Mihaila Dudaša – desetoboj
11.8. petak
11h – 100m. , 12.05h – skok udalj, 13.05h – kugla, 18.00h – vis, 21.45h – 400m.
12.8. subota
11h – 110m prepone, 12h – disk, 15.15h – skok motkom, 18.30h – koplje, 21.45h – 1500m


 
The post SPREMAN ZA LONDON: Dudaš stremi ka trijumfu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: London,   Svetsko prvenstvo,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Anić cilja finale na Svetskom prvenstvu u Londonu

Izvor: KGsport.info, 31.Jul.2017

Od 4. do 13. avgusta u Londonu biće održano Svetsko prvenstvo u atletici. Srbiju će na ovoj najvećoj planetarnoj smotri u 2017. godini predstavljati osam takmičara, a jedan od glavnih aduta za medalju biće svakako Kragujevčanin Lazar Anić, najbolji srpski skakač udalj, koji je krajem maja na...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.