SPEKTAKL POD VEZUVOM: Rahmani u 96. minutu prekinuo post šampiona Italije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 19:33

SPEKTAKL POD VEZUVOM: Rahmani u 96. minutu prekinuo post šampiona Italije!

Triler na jugu...

Fudbaleri Napolija savladali su na svom terenu Salernitanu sa 2:1 (1:1), u utakmici 20. kola Serije A, čime su stigli do svoh prvog trijumfa još od 16. decembra, kada su bili bolji od Kaljarija.

Gosti su Napulju poveli u 29. minutu, kada je mrežu Napolija zatresao Kandreva.

Do kraja prvog poluvremena Napoli je uspeo da stigne do izjednačenja, a igrao se četrvti minut nadoknade kada je Politano sa penala pogodio za 1:1.

U drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 45 minuta mreže su mirovale, videli smo čak 10 minuta nadoknade, i kada se činilo da gola za tri boda neće biti - Napoli je uspeo da pogodi za trijumf.

Igrao se 96. minut kada je Amir Rahmani postavio konačnih 2:1.

Napoli je upisao devetu pobedu u šampionatu i trenutno je šesti na tabeli sa 31 bodom, dok je Salernitana i dalje poslednja sa samo 12 osvojenih bodova.

U drugom meču u terminu od 15.00, Đenova i Torino su odigrali bez golova. Torino je deseti tim lige sa 28 bodova, dok je Đenova na 12. poziciji sa šest bodova manje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I košarkaši Dinamika odneli bodove iz Leskovca

Izvor: JUGpress.com, 14.Jan.2024, 11:18

LESKOVAC..Košarkaši „Zdravlja“ na svom terenu poraženi od ekipe Dinamik iz Beograda u utakmici 17. kola Prve košarkaške lige Srbije. Rezultat je bio 67:88 (15:28, 20:19, 13:18, 19:23). Utakmica je bila ravnopravna samo u prvih pet minuta (7:7), a već u 7. gosti su imali deset poena prednosti...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.