SJAJNA VEST U HUMSKOJ: Božinov PREGOVARA sa Partizanom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJNA VEST U HUMSKOJ: Božinov PREGOVARA sa Partizanom! (FOTO)

Ostao je veliki ljubimac Grobara.

Tokom dvogodišnjeg igranja za Partizan, Valerij Božinov ostavio je dubok trag u Humskoj. Iako sa crno-belima nije uspeo da napravi značajniji rezultat na međunarodnoj sceni, bugarski internacionalac bio je najbolji strelac Parnog Valjka sa 18 postignutih golova u sezoni 2015/2016.

SRBIJA OVO NIJE DOŽIVELA! Mažić je OŠTETIO Partizan, a odgovor iz Humske je ŠOKIRAO celu naciju

ŠOKANTNA PROMENA: Na klupu Barselone seda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doskorašnji član kluba (FOTO)

Former #Partizan striker Valeri Bojinov has personally negotiated a friendly game between the Belgrade giants and his new club, Bulgarian top-flight side Botev Vratsa, that is supposed to take place on October 13 in Vratsa during the upcoming international break pic.twitter.com/MkgT6WbW8n

— mshumanov (@shumansko) October 2, 2018

KOŠARKAŠI PARTIZANA OTPUTOVALI U ITALIJU: Čanak očekuje da će crno-beli potvrditi dobru igru iz Zagreba

Često je Božinov posećivao Partizanove fudbalske i košarkaške utakmice, a poslednju vizitu crno-belima Bugarin je iskoristio za pregovore oko prijateljske utakmice Mirkovićevog tima za njegovim Botevom.

Planirano je da ekipa iz Humske 13. oktobra gostuje u Bugarskoj, kada je na programu pauza u nacionalnim prvenstvima zbog reprezentativnih obaveza. Ako je verovati ljubavi koja vlada između Partizana i Božinova, nema sumnje da će odgovor crno-belih biti potvrdan.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.