SINIŠA MIHAJLOVIĆ PONOVO PRIČAO O SVOM STATUSU: Izjava koju su svi navijači Bolonje čekali!

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2021, 14:26

SINIŠA MIHAJLOVIĆ PONOVO PRIČAO O SVOM STATUSU: Izjava koju su svi navijači Bolonje čekali!

Ovo će obradovati navijače. Bolonja će u okviru 37. kola Serije A gostovati Veroni. Na konferenciji za medije, obratio se Siniša Mihajlović koji je pričao o svom statusu u klubu. Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije istakao je da u fudbalu svašta može da se desi. – Sačekajmo… Imam još dve godine ugovora, ali u fudbalu nikad […]
The post SINIŠA MIHAJLOVIĆ PONOVO PRIČAO O SVOM STATUSU: Izjava koju su svi navijači Bolonje čekali! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM: Stravična povreda u UFC, jezivi zvuk preloma ruke čuo se na televiziji! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Maj.2021

UFC 262 održan je u Hjustonu, a ljubitelji ovog sporta imali su priliku da vide nimalo prijatno situaciju. Duel koji je privukao najviše pažnje i od kojeg se najviše očekivalo jeste između brazilskih boraca Andree Muniza i Ronalda Souze. PROČITAJTE JOŠ: SINIŠA MIHAJLOVIĆ PONOVO PRIČAO O SVOM...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.