Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2014, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Roma i Milan podelili plen

Fudbaleri Rome polako gube korak za vodećim Juventusom. Igrači „Vučice“ večeras su u derbiju 16. kola Serije A odigrali bez golova sa ekipom Milana na svom Olimpiku.
Da stvar bude još gora po navijače Rome, izabranici Rudija Garsije od 70. minuta na terenu su imali igrača više pošto je zbog drugog žutog kartona „pocrveneo“ Armero.
Potencijalni reprezentativac Srbije, Adem Ljajić, nije počeo meč u starton postavi, ali mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << šef struke pružio šansu ubacivši ga u vatru u 66. minutu meča.
U prvom subotnjem duelu u Seriji A, fudbaleri Sasuola i Ćezene odigrali su, takođe, nerešeno 1:1. Domaćin je poveo golom Zaze iz penala u 76. minutu. Izjednačio je u nadoknadi vremena Ze Eduardo.
Na tabeli vodi Juventus sa 39 bodova, dok je Roma sakupila 36.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Serija A: Milan odoleo "vučici" sa desetoricom

Izvor: Sportal.rs, 21.Dec.2014

Fudbaleri Rome i Milana odigrali su na "Olimpiku" nerešeno, bez golova u utakmici 16. kola Serije A (0:0). Srpski internacionalac Adem Ljajić u igru je ušao u 66. minutu umesto Florencija...Rimljani nisu uspeli da savladaju četu Pipa Inzagija ni sa igračem više na terenu, pošto su rosoneri od...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.