SELIDBA NAŠEG NBA ASA : Nikola Jokić u Evropi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELIDBA NAŠEG NBA ASA : Nikola Jokić u Evropi! (FOTO)

Centar Denver Nagetsa i srpske reprezentacije u četvrtak stiže u London.

Srpski centar, Nikola Jokić, u Evropi! Radi se o selidbi, ali svakako, privremenoj. Naime, as Denver Nagetsa stiže u London, gde će da igra meč sa timom Indijane Pejsers, 12. januara u 21 čas po srednjeevropskom vremenu.

ZUJE UŠI ZBOG MEKEJLEBA: Pogledajte ZVERSKU RAMPU ljubimca Grobara (VIDEO)

Ova utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se igra u okviru promocije NBA lige širom sveta, a prema nezvaničnim informacijama, karte za londonsku dvoranu "O2 Svet" su rasprodate.

GOREĆE PIONIR: Počela prodaja karata za Fenerbahče, evo i po KOJOJ ceni (FOTO)

Dakle, male su šanse da ako sada odučite da putujete u London da biste mogli uživo da gledate našeg sjajnog NBA asa, ali možete da se uključite u glasanje za Jokićev ulazak u Ol star tim.

ZIMSKE ČAROLIJE: Veseli objavio sliku sa devojkom ali je ipak neko drugi u centru pažnje (FOTO)

Jokić se nalazi u trci za učešće u NBA Ol star meču i mada trenutno zaostaje za konkurentima sa Zapada, koji imaju najviše glasova, nije nemoguće da se na kraju nađe na glavnom spektaklu, gala utakmici u Nju Orleansu (Ol star vikend je na programu od 17. do 19. februara).

Vi mu u tome možete pomoći korišćenjem haš tega #NBAvote na društvenim mrežama (status, komentar, tvit, post) uz naravno dopisivanje njegovog prezimena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.