SEKS SKANDAL: Pipkao odbojkašicu, pa smenjen

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS SKANDAL: "Pipkao" odbojkašicu, pa smenjen

Skandal u hrvatskoj odbojkaškoj reprezentaciji - smenjen selektor koji je osumnjičen da je seksualno uznemiravao jednu od igračica.

Foto: AP Photo/Ronald Zak ilustracija

Zagrebački "Večernji list" piše da je selektor ženske reprezentacije Miroslav Aksentijević smenjen a na njegovo mesto postavljen je Igor Lovrinov, a da je razlog za ovakvu odluku optužba da je seksualno uznemiravao jednu reprezentativku.

Zvanično, Aksentijević je podneo ostavku iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ličnih razloga (navodno ima srčanih problema), ali list navodi da je pravi razlog njegovog odlaska navodno to što ga je prijavila reprezentativka i optužila ga za seksualno maltretiranje.

"Aksentijević se jedne večeri pojavio u sobi jedne igračice, sve je počelo bezazlenim razgovorom, a onda se razgovor pretvorio u nešto što ne bi smelo. Selektor (dosadašnji) je prešao granicu i dovoljan je bio jedan dodir rukom da dotična igračica doslovno poludi zbog tog čina. Toliko ju je to naljutilo da je odmah zvala roditelje. Nastala je prava uzbuna u hotelu. Saigračice su brzo sve saznale. Sve su ostale u šoku, neverici. Selektor je verovatno brzo shvatio da je pogrešio, da je preterao, ali više se nije moglo nazad", navodi "Večernji list".

I ostali mediji u Hrvatskoj prenose ovu informaciju, navodeći da predstavnici Odbojkaškog saveza Hrvatske demantuju ovakva saznanja.

Odbojkašice su bila na današnjkoj konferenciji za novinare, a kapiten tima Samanta Fabris kaže da je svaka promena dobra.

Miroslav Aksentijević je bio u stručnom štabu srpske ženske reprezentacije, a 2007. godine došao je u Varaždin i dva puta bio šampion Hrvatske. Kasnije je postao selektor.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.