Rukometašice Vojvodine poražene od Nišlijki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2021, 22:50

Rukometašice Vojvodine poražene od Nišlijki

Tačku na drugo kolo ARKUS lige u ženskoj konkurenciji stavile su rukometašice Naise i Vojvodine. Nišlijke su, uprkos minimalnom zaostatku na poluvremenu, trijumfovale u hali "Čair" 33:29 (16:17).

Sanja Stamenković, koja je zajedno sa saigračicom Jovanom Veljković meč završila kao osmostruki strelac, nagrađena je priznanjem za najbolju igračicu na susretu.

U poraženom timu, takođe sa po osam pogodaka, istakle su se Tamara Žarković i Lana Mijailović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rukometašice Naise savladale ekipu Vojvodine

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2021, 10:23

Posle startnog poraza u Novoj Pazovi, izabranice trenera Živojina Maksića upisale su pobedu u 2. kolu Arkus Superlige, pošto su u hali ”Čair” savladale ekipu Vojvodine rezultatom 33:29 (16:17). Naisu su do pobede predvodile Jovana Veljković i Sanja Stamenković sa po 8 golova, dok se 7 puta...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.