Ronaldo ponovo propušta ceremoniju, Modriću nagrada?

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ponovo propušta ceremoniju, Modriću nagrada?

Kako prenose hrvatski mediji Portugalac Kristijano Ronaldo neće u ponedeljak prisustvovati dodeli nagrada Svetske fudbalske federacije (FIFA), pa su zaključili da će najboljim fudbalerom sveta biti proglašen kapiten Vatrenih Luka Modrić.

"Niko iz Juventusa neće prisustvovati ceremoniji jer je nema vremena. Tim se u nedelju uveče vratio u Torino, a novu utakmicu igra već u sredu. Juventus se zahvaljuje na pozivu, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ali se ne može se odazvati", rekla je Enrika Tarči, portparol Stare dame.

Juventus je u nedelju pobedio Frosinone, a u sredu će igrati protiv Bolonje u Seriji A.

Uz Ronalda, na ceremoniju dodele je trebalo da dođu i trener Masimilijano Alegri i predsednik Andrea Anjeli.

Inače, u konkurenciji za najboljeg fudbalera sveta našli su se upravo Kristijano Ronaldo, te Luka Modrić i Mohamed Salah.

Ista trojica fudbalera bila su u konkurenciji za najboljeg fudbalera Evrope (UEFA). Tada je nagrađen Modrić, a na ceremoniji takođe nije bilo Ronalda.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.