Gol godine  Mohamed Salah VIDEO

Izvor: B92, 24.Sep.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol godine " Mohamed Salah VIDEO

Egipćanin Mohamed Salah postigao je najbolji gol 2018. po izboru FIFA.

Napadač Liverpula je dobio najviše glasova navijača, kapitena i selektora reprezentacija i medija za pogotak u gradskom derbiju protiv Evertona.

Salah je na svom debiju u derbiju Merzisajda uprkos snegu predriblao nekoliko igrača Evertona na desnoj strani kaznenog prostora, a onda poslao fantastičnu dijagonalu.

Pored Salaha, za nagradu "Ferenc Puškaš" su bili nominovani Garet Bejl, Denis Čerišev, Lazaros Kristodolopulos, Kristijano Ronaldo, Đorđani de Arasketa, Rajli Mekgri, Lionel Mesi, Benžamen Pavar i Rikardo Kvarežma.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Puškaš" u rukama zvezde Premijer lige! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2018

FIFA večeras dodeljuje nagrade najboljim pojedincima iz sveta fudbala za 2018. godinu...Mohamed Salah se uz Kristijana Ronalda i Luku Modrića našao u izboru za najboljeg igrača 2018. godine u izboru FIFA, ali je Egipćanin bio u još jednoj kategoriji...Naime, njegov pogodak protiv Evertona, dobio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.