Ronaldo: Sezona još nije izgubljena, imamo i LŠ

Izvor: B92, 03.Mar.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Sezona još nije izgubljena, imamo i LŠ

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da sezona još nije propala jer njegov tim ima šansu da osvoji Ligu šampiona.

Madridski klub u španskom šampionatu zaostaje devet bodova za vodećom Barselonom i na trećem je mestu. Ekipa Zinedina Zidana još ranije je eliminisana iz Kupa Kralaja, pa joj predstoji borba za trofej Lige šampiona. U prvom meču druge faze Real je pobedio Romu sa 2:0

„Imamo komplikovanu sezonu u Primeri, u Kupu kralja smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << eliminisani. Ali, kao što sam mnogo puta do sada rekao, još smo u Ligi šampiona i nadamo se da ćemo je osvojiti. Nije slučajnost to što Real ima najviše evropskih titula. Uzbuđeni smo, ništa nije izgubljeno, nastavićemo da radimo naporno kako bismo napravili dobre rezultate do kraja sezone", rekao je Ronaldo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo: Neke stvari su komplikovane

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2016

Navijači su razočarani što Real Madrid za Barselonom u domaćem prvenstvu zaostaje devet bodova, što je tek treći na tabeli i što igra po principu "toplo-hladno". Ipak, Kristijano Ronaldo je istakao da još uvek ništa nije izgubljeno...- Stvari su u domaćem šampionatu bile komplikovane. Još...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.