Ronaldo: Ko kaže da je sezona izgubljena?

Izvor: Sportske.net, 03.Mar.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: ''Ko kaže da je sezona izgubljena?''

Prva zveda Real Madrida tvrdi da bi još jedan evropski trofej bio kruna ove sezone.

Iako je francuski trener posle poraza od Atletiko Madrida priznao da je trka za titulu u Primeri završena, Kristijano Ronaldo smatra da bi trofej u Ligi šampiona u potpunosti izvukao sezonu ''kraljevskog'' kluba.

''Odigrali smo odlično protiv Rome, a sada nas očekuje revanš pred našim navijačima. Imamo lepu prednost, ali ne smemo dozvoliti da budemo previše samouvereni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Imamo tešku sezonu u Primeri, u Kupu kralja smo nesrećno eliminisani, ali mi smo i dalje favoriti u Ligi šampiona'', rekao je Ronaldo i dodao:

''Nije slučajnost to što Rreal Madrid ima daleko najviše titula prvaka Evrope. Veoma smo uzbuđeni, ništa nije izgubljeno i radićemo naporno kako bismo osvojili Ligu šampiona'', istakao je Ronaldo.

U Primeri Real Madrid ima devet bodova manje, i meč više od Barselone koja večeras gostuje Rajo Valjekanu.

Real Madrid u utorak od 20.45 dočekuje ekipu Rome u revanšu osmine finala Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.