Roki sudi meč Crna Gora - Srbija

Izvor: Mondo, 08.Okt.2018, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roki sudi meč Crna Gora - Srbija

Glavni arbitar na meču Lige nacija u Podgorici u četvrtak biće Italijan kojeg "orlovi" poznaju

Foto: Guliver/Getty images/Buda Mendes

Italijanski sudija Đanluka Roki imenovan je za glavnog arbitra duela između Crne Gore i Srbije u Podgorici u Ligi nacija.

U prvom, istorijskom sudaru dve selekcije linijske sudije biće takođe Italijani - Elenito Di Liberatore i Mauro Tonolini, iza gola biće Masimilijano Irati i Paolo Valeri, a četvrti arbitar je Alberto >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Tegoni.

Roki, koji je prošlog vikenda delio pravdu u rimskom derbiju između Rome i Lacija (3:1) u Seriji A, nikada nije sudio Crnoj Gori, ali jeste Srbiji.

"Orlovima" je bio glavni arbitar u porazu u Portugaliji (2:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Utakmica između Crne Gore i Srbije igra se u četvrtak na stadionu Pod Goricom u 20.45 časova.

Nakon dva kola Lige C Lige nacija, Crna Gora i Srbija imaju po četiri boda u grupi, Rumunija dva, a Litvanija je bez bodova.

****************************************

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.