Izvor: RTS, 14.Maj.2021, 10:24

Rogan: Motivisano na Partizan, sve je u našim rukama

Trener fudbalera Voždovca Predrag Rogan rekao je da će njegov tim biti motivisan protiv Partizana u pretposlednjem 37. kolu Superlige Srbije. Voždovac će u subotu gostovati na stadionu crno-belih u poslednjoj utakmici kola.
 
Šef stručnog štaba "Zmajeva" Predrag Rogan svestan je kvaliteta i snage protivnika, ali isto tako ističe da njegov tim ipak ima motiv više.

"Kolega Stanojević je izvanredno posložio tim, igraju čvrst, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << agresivan i direktan fudbal. Kod kuće nisu izgubili ni bod i apsolutni su favorit. S druge strane, mi nikome ne pretimo, ali je činjenica da smo izuzetno motivisani. U mom timu vlada sjajna atmosfera, stvorili smo pozitivan ambijent i možemo mnogo toga da pokažemo protiv Partizana. Utakmica se igra 90 minuta, spremni smo svih 90 minuta da se borimo. Sve je u našim rukama i imamo čemu da se nadamo. Uz maksimalan respekt prema protivniku, idemo sa ciljem da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Rogan za klupski sajt.
Pred timom Voždovca je težak zadatak u još težem trenutku, jer de drugoplasitani Partizan smatra favoritom u meču jer na svom terenu do sada nisu doživeli niti jedan poraz i imaju skor od 17 pobeda i samo jedan remi.
Na drugoj strani, Voždovac je dobio poslednja dva meča i namerava da nastavi uspešnu seriju kojom bi se sačuvao u borbi za opstanak u ligi.
Utakmica između Partizana i Voždovca igra se u subotu od 16 sati na stadionu u Humskoj.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.