Rođendanska žurka u Humskoj: Partizan – Javor (19č, SASTAVI)

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Okt.2013, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendanska žurka u Humskoj: Partizan – Javor (19č, SASTAVI)

Partizan – Javor 19,00 (TV Arena 1)
Stadion Partizana. Sudija: Majo Vujović.
Partizan: Stojković, M. Živković, Obradović, Stanković, Volkov, Đemba Đemba, Gulan, A. Živković, Ninković, Jojić, Kojić.
Javor: Matović, Gojačanin, Milović, Ž. Đokić, Miletić, J. Đokić, Alempijević, Docić, Ivković, Sotirović, Gufurov.
(FOTO: V. Marković)
Rođendanski ambijent, za novi trijumfalni krug u prvenstvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << trci. Slavljenička torta, ukrašena sa 68 svećica, za crno-beli praznik protiv Javora i lepo fudbalsko veče na Topčiderskom brdu. Partizan oran da prima čestitke, uz dozu opreza: da se Ivanjičani poput „štrumfa” koji voli dinamit da spakuje u poklon sa mašnicom ne pojave na žurci i prirede – iznenađenje!
- Želimo da se uklopimo u svečarsku atmosferu i pobedom i dobrom igrom odužimo navijačima, za koje sam siguran da će doći u velikom broju. Trijumf protiv Javora nam je obaveza, skenirali smo greške iz Novog Sada i hoćemo da se iskupimo za kiks protiv Vojvodine – kaže trener crno-belih Vuk Rašović.
Besplatan ulaz
U sklopu proslave 68. rođendana, rukovodstvo Partizana je odlučilo da ulaz na današnju utakmicu 8. kola Jelen Super lige sa Javorom bude besplatan.
Meč u Humskoj počinje u 19 sati, a kapije stadiona se otvaraju 60 minuta ranije.
Ne igra Ilić, traži se vođa
Partizan se prošle sezone baš i nije proslavio kad je igrao bez Saše Ilića, ali…
- Kapitenovo prisustvo mnogo znači ekipi. U jednom trenutku, ipak, moramo da ostanemo bez njega. Može da se dogodi da tim izrodi novog vođu – kaže Rašović.
Semafor osmog kola Jelen Superlige:
15,00 Radnički 1923 – Voždovac
15,00 Spartak – Donji Srem
15,00 Novi Pazar – Napredak
15,30 Sloboda Point – OFK Beograd
19,00 Partizan – Javor
Nedelja:
15,00 Rad – Vojvodina
18,00 Radnički – Jagodina
19,00 Čukarički – Crvena zvezda

Pogledaj vesti o: Partizan,   Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Javor pokvario rođendansku žurku Partizanu

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Okt.2013

Partizan – Javor 0:0 . Stadion: Partizana. Gledalaca: 10.000. Sudija: Majo Vujović (Novi Sad). Pomoćnici: Jovica Milin (Irig) i Saša Bogićević (Zrenjanin). Žuti kartoni: Gulan (Partizan), Alempijević, Ž. Đokić, Gafurov, Milović, Lazović, Sotirović (Javor).. Partizan: Stojković. M. Živković,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.