Ristovski: Igrači pružili maksimum

Izvor: B92, 24.Mar.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristovski: Igrači pružili maksimum

Trener Novog Pazara Ljubomir Ristovski ocenio je posle pobede protiv Javora u Super ligi Srbije da su njegovi fudbaleri zaslužili trijumf.

Novi Pazar je u 20. kolu Super lige savladao Javor sa 1:0, a jedini pogodak za postigao je Admir Kecap u 61. minutu.

"Očekivano teška i tvrda utakmica, ali smo napadali od prvog minuta i zasluženo pobedili. Propustili smo još nekoliko šansi, ali nemam šta da zamerim mojim igračima, pružili su više od maksimuma", rekao je Ristovski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle meča u Novom Pazaru.

"Imao sam sreće, dao sam prednost Kecapu u odnosu na Miloša Bogunovića i pogodio", dodao je Ristovski.

Trener Javora Aleksandar Janjić izjavio je da utakmica u Novom Pazaru nije bila lepa za gledanje i da je njegov tim primio gol posle greške odbrane.

"Mislim da bi meč bio bolji da je bilo publike na tribinama. Nije bilo mnogo prilika ni na jednoj strani, a domaćin je 'bunarenjem' dolazio do našeg šesnaesterca. Napravilo smo grešku i primili gol", ocenio je Janjić.

Javor i Novi Pazar se trenutno nalaze na 13. i 14. poziciji u Super ligi sa po 16 bodova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Babić: "Pobeda u pravom trenutku"

Izvor: B92, 24.Mar.2012

Trener OFK Beograda Branko Babić rekao je posle pobede nad novosadskom Vojvodinom sa 1:0 da je trijumf došao u pravom trenutku za njegovu ekipu..."Odigrali smo dobru partiju u kojoj je svaki pojedinac ispoštovao dogovor iz svlačionice, a pobeda je kruna toga. Pobeda protiv Vojvodine je došla u pravom...

Nastavak na B92...

Ristovski: Kecap umesto Bogunovića, kakva sreća

Izvor: Sportal.rs, 24.Mar.2012

Trener Novog Pazara Ljubomir  Ristovski ocenio je posle pobede protiv Javora (1:0) u 20. kolu Super lige Srbije da su njegovi fudbaleri zaslužili trijumf i da su na terenu  pružili svoj maksimum.

Nastavak na Sportal.rs...

RISTOVSKI: IGRAČI PRUŽILI SVOJ MAKSIMUM

Izvor: Kurir, 24.Mar.2012

Očekivano teška i tvrda utakmica, ali smo napadali od prvog minuta i zasluženo pobedili, rekao je trener Novog Pazara posle meča..NOVI PAZAR - Trener Novog Pazara Ljubomir Ristovski ocenio je posle današnje pobede protiv Javora u Super ligi Srbije da su njegovi fudbaleri zaslužili trijumf i da...

Nastavak na Kurir...

Novopazarci i Ivanjičani žale što je duel odigran bez publike

Izvor: Blic, 24.Mar.2012

Trener Novog Pazara Ljubomir Ristovski ocenio je posle pobede protiv Javora u Super ligi Srbije da su njegovi fudbaleri zaslužili trijumf i da su na terenu pružili svoj maksimum..."Očekivano teška i tvrda utakmica, ali smo napadali od prvog minuta i zasluženo pobedili. Propustili smo još nekoliko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.