Remi u ženskom derbiju

Izvor: B92, 21.Apr.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi u ženskom derbiju

Treće kolo državnih šampionata u šahu, koji se igraju u Vrbasu, donelo je prvi poraz Nenada Ristića od Branka Damljanovića na muško.

S druge strane, na ženskom turniru dan je obeležiio remi Anđelije Stojanović i Irine Čeljuškine.

Rezultati trećeg kola seniora: Damljanović-Ristić 1:0, Bogosavljević-Popović remi, Kovačević-Miloje Ratković 1:0, Savić-Antić remi, Pavlović-Šarić remi, Milovan Ratković-Inđić 0:1.

Na tabeli vode Savić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Šarić, Antić i Ristić sa po dva poena, ispred Popovića, Damljanovića, zpsvlovića, Kovačevića, Bogosavljevića i Indjića sa po pola poena manje, te braće Milovana i Miloja Ratkovića sa po pola poena.

Rezultati trećeg kola ženskog turnira: Žarković-Rakić 0:1, Drljević-Petrović 1:0, Stojanović-Čeljuškina remi, Đukić-Tomin 1:0, Velikić-Milošević 1:0.

Na tabeli vode Čeljuškina, Stojanović i Rakić sa po 2,5 poena, ispred Velikić i Drljević sa po pola poena manje, Đukić sa 1,5 poenom, Milošević sa jednim, te Petrović i Žarković sa po pola poena. Tomin je bez osvojenih poena.

Četvrto kolo igra se od 15.30 sati. Derbi na muškom turniru je partija Damljanović-Bogosavljević, a najvažniji susret na ženskom turniru je Drljević-Rakić.

Igra se po Bergerovom sistmu, svako sa svakim, a šampionati se završavaju 26. aprila za šahistkinje, odnosno 28. aprila za šahiste.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.