Poraz Ristića, remi u derbiju šahistkinja

Izvor: Akter, 20.Apr.2015, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Ristića, remi u derbiju šahistkinja

Treće kolo državnih šampionata u šahu, koji se igraju u Vrbasu, donelo je prvi poraz Nenada Ristića od Branka Damljanovića na muškom, odnosno remi Andjelije Stojanović i Irine Čeljuškine na ženskom turniru

Rezultati trećeg kola seniora: Damljanović-Ristić 1:0, Bogosavljević-Popović remi, Kovačević-Miloje Ratković 1:0, Savić-Antić remi, Pavlović-Šarić remi, Milovan Ratković-Indjić 0:1.

Na tabeli vode Savić, Šarić, Antić i Ristić sa po dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << poena, ispred Popovića, Damljanovića, zpsvlovića, Kovačevića, Bogosavljevića i Indjića sa po pola poena manje, te braće Milovana i Miloja Ratkovića sa po pola poena.

Rezultati trećeg kola ženskog turnira: Žarković-Rakić 0:1, Drljević-Petrović 1:0, Stojanović-Čeljuškina remi, Djukić-Tomin 1:0, Velikić-Milošević 1:0.

Na tabeli vode Čeljuškina, Stojanović i Rakić sa po 2,5 poena, ispred Velikić i Drljević sa po pola poena manje, Djukić sa 1,5 poenom, Milošević sa jednim, te Petrović i Žarković sa po pola poena. Tomin je bez osvojenih poena.

Četvrto kolo igra se sutra od 15.30 sati. Derbi na muškom turniru je partija Damljanović-Bogosavljević, a najvažniji susret na ženskom turniru je Drljević-Rakić.

Igra se po Bergerovom sistmu, svako sa svakim, a šampionati se završavaju 26. aprila za šahistkinje, odnosno 28. aprila za šahiste.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Vodi Šarić, kolo iznenađenja kod dama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2015, 22:38

Intermajstor Siniša Šarić preuzeo je u Vrbasu vođstvo na tabeli muškog državnog šampionata u šahu, dok je na ženskom prvenstvu večeras bilo kolo iznenađenja...U derbiju kola, prvi favorit, velemajstor Branko Damljanović pobedio je kolegu po tituli Bobana Bogosavljevića...Rezultati 4. kola...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.