Redsi se baš naoštrili, četvrta u nizu! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Redsi" se baš naoštrili, četvrta u nizu! (video)

Fudbaleri Liverpula jedini su tim sa maksimalnim učinkom nakon četiri odigrana kola u Premijer ligi.

Izabranici Jirgena Klopa slavili su na "Tarf Muru" protiv Barnlija sa 0:3 (0:2), te su tako i nakon četvrtog kola maksimalni.

Igrao se 33. minut kada su stigli do prednosti, Aleksander-Arnold je u pokušaju da centrira pogodio Krisa Vuda, lopta je dobila čudnu putanju i prevarila Poupa za 1:0 u korist "Redsa".

Samo četiri minuta kasnije, greška >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbrane "Kleretsa", munjevita kontra Liverpula, Firmino dodaje do Manea, a Senegalac rutinski trese mrežu rivala za 2:0.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, imao je u nastavku i Barnli svoje prilike, ali je sve postalo jasno u 80. minutu.

Salah je pokušao da se namesti na udarac na ivici kaznenog prostora rivala, dao je prejak for, pa je na loptu natrčao Firmino, Brazilac tuče jako dobro iz prve i matira Poupa za 3:0.

Sve je bilo jasno, imao je Rodrigez šansu u finišu da ublaži poraz Barnlija, ali je Adrijan dobro intervenisao.

Novi trijumf Liverpula, jedini su tim sa maksimalnim brojem bodova nakon četiri odigrana kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nevolje u raju, Mane iskipeo zbog Salaha! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019

Senegalac nije mogao da se suzdrži...Fudbaleri Liverpula su slavili u četvrtom kolu Premijer lige protiv Barnlija sa 3:0...To je bila i četvrta vezana pobeda "Redsa" u novoj sezoni, 13. zaredom u Premijer ligi, računajući i prethodnu takmičarsku godinu...Puleni Jigrena Klopa se nalaze u odličnoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.