Liverpul čuva vrh, tri gola u mreži Barnlija

Izvor: RTS, 31.Avg.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul čuva vrh, tri gola u mreži Barnlija

Fudbaleri Liverpula savladali su kao gosti ekipu Barnlija sa 3:0 i zadržali stoprocentni učinak posle četiri kola u Premijer ligi.
"Crveni" su pitanje pobednika u Barnliju rešili već u prvom poluvremenu, kada su stigli do prednosti od 2:0.

Prvo je Kris Vud postigao autogol u 33. minutu, da bi samo četiri minuta kasnije Sadio Mane iskoristio asistenciju Firmina.
Brazilac se u nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i sam upisao u listu strelaca, u 80. minutu postavio je konačan rezultat.
Liverpul je već postigao 12 pogodaka u novoj sezoni i drži vrh tabele sa maksimalnih 12 bodova, dva više od drugoplasiranog Sitija.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Redsi" se baš naoštrili, četvrta u nizu! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019

Fudbaleri Liverpula jedini su tim sa maksimalnim učinkom nakon četiri odigrana kola u Premijer ligi...Izabranici Jirgena Klopa slavili su na "Tarf Muru" protiv Barnlija sa 0:3 (0:2), te su tako i nakon četvrtog kola maksimalni...Igrao se 33. minut kada su stigli do prednosti, Aleksander-Arnold je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.