Red Bul najbolji na prvom treningu u Abu Dabiju

Izvor: Beta, 23.Nov.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Red Bul najbolji na prvom treningu u Abu Dabiju

Vozači Red Bula ostvarili su najbolje vreme na današnjim prvom treningu pred trku za Veliku nagradu Abu Dabija u šampionatu Formule jedan.Holandjanin Maks Ferštapen najbrži krug izvezao je za minut i 38,491 sekundi, što je za 0,454 sekunde bolje vreme od timskog kolege Danijela Rikarda iz Australije.Uoči poslednje trke u šampionatu vozači Mercedesta Valetri Botas i šampion Luis Hamilton ostvarili su treće, odnosno četvrto vreme na prvom treningu, ali su koristili tvrdje pneumatike od Red Bula.S druge strane, Ferarije već počeo s testiranjima delova za naredni šampionat, te je Finac Kimi Raikonen imao sedmo vreme, a Nemac Sebastijan Fetel zauzeo je osmo mesto.Poslednja trka ove sezone u šampioantu Formule 1 za Veliku nagradu Abu Dabija voziće se u nedelju od 14.10 po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferštapen najbrži na prvom treningu u Abu Dabiju

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2018

Holanđanin Maks Ferštapen bio je najbrži na prvom slobodnom treningu pred zadnju trku sezone Svjetskog prvenstva Formule 1 za Veliku nagradu Abu Dabija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

UOČI POSLEDNJE TRKE SEZONE: Valteri Botas najbrži na treningu u Abu Dabiju

Izvor: Kurir, 23.Nov.2018

Vozač Mercedesa Valteri Botas ostvario je danas najbrže vreme na drugom treningu pred poslednju trku sezone u Formuli jedan.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.