Real u nadoknadi do tri boda – Elče odoleo Sevilji

Izvor: B92, 24.Maj.2023, 21:25

Real u nadoknadi do tri boda – Elče odoleo Sevilji

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Rajo Valjekano sa 2:1 u utakmici 36. kola La Lige.

Jedini gol za Madriđane je postigao Karim Benzema u 31. minutu igre, izjednačio je Raul de Tomas u 84. minutu igre, a pobedu Realu je doneo Rodrigo u 89. minutu.

U pretposlednjoj utakmici u ovoj sezoni La lige, Real Madrid će gostovati ekipi Sevilje, a ekipa Rajo Valjekana će dočekati Viljareal.

Sevlja je remizirala 1:1 protiv Elčea koji je već odavno ostao bez ikakve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šanse da ostane u Primeri.

Poveli su gosti iz Andaluzije, za koje je celu utakmicu na golu stajao Marko Dmitrović, dok je Nemanja Gudelj na terenu bio od 53. minuta, preko Erika Lamele već posle deset minuta igre.

Problem za ekipu Hozea Mendilibara je nastao u 18. minutu kada je Gueje dobio direktan crveni karton. Samo sedam minuta su gosti izdržali, jer je u 25. minutu Tete Moreno doneo izjednačenje i na kraju se ispostavilo i konačan rezultat meča na stadionu Manuel Martinez Valero.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Reala pobedili Rajo Valjekano

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Maj.2023

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras na svom terenu Rajo Valjekano sa 2:1, u utakmici 36. kola španskog prvenstva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.