Real bolji od Barselone, ponovo je lider Primere

Izvor: Beta, 02.Mar.2020, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real bolji od Barselone, ponovo je lider Primere

Fudbaleri Real Madrida pobedili su večeras na svom terenu ekipu Barselone sa 2:0, u utakmici 26. kola španske Primere. Real se pobedom u "klasiku" vratio na vrh tabele, sada ima 56 bodova, bod više od katalonskog kluba."Kraljevski" klub je poveo golom Vinisujusa Žuniora u 71. minutu. Njega je lepo proigrao Kros nakon čega je Brazilac ušao u kazneni prostor, šutirao sa peterca, a lopta se od Pikea odbila u gol. Konačnih 2:0 postavio je Marijano Dijas iz kontranapada u 92. minutu. On je samo minut ranije ušao na teren.Ranije danas, fudbaleri Hetafea su u gostima slavili protiv Majorke sa 1:0 pogotkom Nemanje Maksimovića. Hetafe je četvrti na tabeli sa 45 bodova, dok je Majorka na 18. poziciji sa 22 osvojena boda.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real se pobjedom u El Klasiku vratio na prvo mjesto

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2020

Fudbaleri Real Madrida savladali su na svom terenu Barselonu 2:0 (0:0), u derbiju 26. kola Primere.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šta Pikeova izjava govori o Barsi?

Izvor: Sportske.net, 02.Mar.2020

Štoper Barselone se oglasio nakon poraza u "El Klasiku"...Fudbaleri madridskog Reala su sinoć na svom stadionu upisali veliku pobedu, slavili su sa 2:0 protiv Barselone na "Bernabeu" i vratili se na čelo tabele...Sada imaju bod više od ljutog rivala, jasno je da ćemo do kraja gledati veliku borbu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.