Pike: Najgori Real Madrid protiv kojeg sam igrao na Bernabeuu

Izvor: RTS, 02.Mar.2020, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pike: Najgori Real Madrid protiv kojeg sam igrao na "Bernabeuu"

Defanzivac Barselone Đerar Pike kritikovao je ekipu Real Madrida za koju ističe da je jedna od najnekvalitetnijih protiv koje je igrao. Pike je izjavio da je "kraljevski klub" bio veoma loš u prvom poluvremenu "El Klasika", koji je na kraju pripao upravo Madriđanima.
Real je savladao Barselonu rezultatom 2:0 i vratio se na čelo tabele La Lige, u utakmici u kojoj su viđena dva potpuno različita >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poluvremena.

U prvom su Katalonci dominirali i promašili nekoliko kolosalnih prilika, dok je u drugom tim Zinedina Zidana bio nadmoćan i zasluženo došao do trijumfa.
"Imao sam osećaj da igramo protiv jedne od najgorih ekipa Real Madrida poslednjih godina. Mislim da je u prvom poluvremenu to najlošiji Real protiv kojeg sam igrao", rekao je Pike i nastavio "rat" sa najvećim rivalom.
"Da smo iskoristili prilike, mogli smo da im naudimo. Rezultat bi bio mnogo drugačiji. U prvom poluvremenu su bili veoma loši."
Pike, koji je bio jedan od glavnih krivaca za prvi gol na stadionu "Santjagoi Bernabeu", naveo da titula nije izgubljena i da će njegov tim imati šanse u nastavku takmičenja.
"Kada izgubite od najvećeg rivala, shvatite koliko je taj meč važan i koliko su bitni bodovi koje ste potrošili. Pogodio nas je poraz, ali još nije kraj", zaključio je Pike.
"Blaugrana" je ostala na 55 bodova, jednim manje od Reala, a do kraja španskog prvenstva ostalo je još 12 mečeva.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.