Reagovao i Vučelić - Partizan ne može lošije od ovoga?

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reagovao i Vučelić - Partizan ne može lošije od ovoga?

Posle sportskog direktora Ivice Ilieva, svoju ocenu jučerašnjeg meča sa Videotonom dao je i predsednik kluba Milorad Vučelić.

Posle onoga što je Partizan juče prikazao protiv Videotona, niko u Humskoj ne može da bude zadovoljan.

Crno-beli će morati mnogo bolje u revanšu nego što je to bio slučaj u Humskoj ako žele u Ligu Evrope.

I dok je sportski direktor Ivica Iliev bio veoma kritičan prema pojedinim igračima, reakcija predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba Milorada Vučelića je nešto blaža, ali je jasno da ni on nije zadovoljan viđenim na terenu.

Ipak, nada se da Đukićev tim ne može lošije od onog što je juče prikazao.

''Utakmica je bila tanka u svim elementima, a evidentno je da je rival tokom nje postigao ono što je hteo. Kada je u pitanju Partizan, bilo je ovo slabo izdanje kakvo verujem da ne može da se ponovi u revanš utakmici. Možemo da očekujemo više'', poručio je Vučelić u izjavi za ''Žurnal''.

Podsetimo, revanš je na programu u četvrtak, 24. avgusta u Felšutu.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vučelić progovorio o otkazu za Đukića

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2017, 11:12

Spekulacije da bi trener Partizana iroslav Đukić mogao da dobije otkaz ukoliko se crno-beli u Ligu Evrope naišle su na oštru reakciju predsednika kluba Milorada Vučelića, koji tvrdi da o tome nema govora...- Priče u vezi sa smenom trenera kod nas ne postoje. To su obična laprdanja i laži. Kao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.