Ramos pokazao rukom, Jović je otpisan?

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 12:57

Ramos pokazao rukom, Jović je otpisan?

Tako makar tumače španski mediji, ali je situacija sa klupe u Nemačkoj delovala tužno. Zidan prelomio?

Za Luku Jovića izgleda nema nade.

Današnji "AS" piše da je Srbin praktično otpisan, i smatra da je sam Zidanov potez da igrači drugog tima Marvin i Aribas dobiju šansu pre Srbina kada se jurio rezultat u Nemačkoj, dovoljan za zaključak.

Uključen je i Ramos, koji je pokazao klupi da ostaje u napadu, i da će se i on i Kazemiro pomeriti napred kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Varan.

To je na kraju donelo rezultat, stihijski napadi Reala doneli su dva gola za šest poslednjih minuta, pa će možda bod iz Menhengladbaha u stvari biti i ključ da se izbegne ispadanje u  grupnoj fazi.

Jović i Militao su sedeli na nemačkoj zimi, poniženi, kako piše list.

Podsetimo Majoral je neoprezno po odlasku iz kluba u Romu rekao da je Zidan želeo da on ostane, a Jović ode, kasnije se pravdao da su ga izvukli iz konteksta, ali je ostao gorak ukus.

"Pitajte Zidana" bio je kratak Jović kada ga je novinar presreo na aerodromu Barakas po povratku sa reprezentativne akcije.

Protiv Šahtjora Jović ponovo nije dao gol, a na sve se nadovezala krivična prijava, odnosno moguća zatvorska kazna jer nije platio kršenje bezbedonosnih protokola kada je bio u Srbiji. Njegov otac je to proglasio za zaveru i čini se da je to sve nagrizalo napadača.

Protiv Betisa, kako pišu Španci, Jović je pipnuo samo 14 lopti i svega 10 puta dodao, od toga su četiri pasa otišla u noge protivniku. U LŠ protiv Šahtjora je za sat dodirnuo loptu 16 puta, sedam puta manje od Benzeme koji je ušao na poluvremenu.

Iako je Zidan tvrdio da Benzema i Zidan mogu zajedno, to se nije videlo na terenu, a trener sada smatra da Jović ne može ni sam. Zbog toga je radije odabrao da štopera pošalje u napad i pruži šansu klincima nego da čoveka od 60 miliona pošalje na teren kada protivnik vodi 2:0.

Borusija iz ''MAGENHADLABAHA'' umalo pobedila Real? https://t.co/Ii5h3KM5bt

— Sportske.net (@sportske) October 29, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zidan ima ideju, evo šta čeka Jovića i Vinisijusa Žuniora!

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 12:18

Njih dvojica su različiti, ali moraće izgleda da podele istu sudbinu....Kako smo i pisali, ni Vinisijus, ni Jović, nijedan nije dao argumente Zidanu...O čemu se radi?..Srbin je izgleda potpuno u drugom planu, u jurnjavi za bodom u Gladbahu, ušli su u klinci, Ramos je otišao u napad, a Jović se...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.