Zidan ima ideju, evo šta čeka Jovića i Vinisijusa Žuniora!

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 12:18

Zidan ima ideju, evo šta čeka Jovića i Vinisijusa Žuniora!

Njih dvojica su različiti, ali moraće izgleda da podele istu sudbinu...

Kako smo i pisali, ni Vinisijus, ni Jović, nijedan nije dao argumente Zidanu.

O čemu se radi?

Srbin je izgleda potpuno u drugom planu, u jurnjavi za bodom u Gladbahu, ušli su u klinci, Ramos je otišao u napad, a Jović se smrzavao na klupi.

To se nadovezalo na priču Majorala da je Zidan želeo da on ostane, a Srbin ode, pa je sada jasno da naš reprezentativac ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da dočeka januar da eventualno promeni klub i posle 18 propalih meseci ne počne da igra.

Španski mediji su nemilosrdni, smatraju da je Srbin prokockao previše prilika, ako prošle godine nije dobijao šansu, ove jeste, ali je statistika poražavajuća.

Vinisijus je imao više prilika, javnost smatra da je zaslužio. Navodi se da ima mnogo drugačiji pristup nego Jović, i više prijatelja u svlačionici, i pored incidenta sa Benzemom za koji se Francuz izvinio.

Ipak, njegova forma nije dobra, iako je dao gol Šahtjoru kada je zamenio Jovića, ni u pobedi protiv Barselone, ni protiv Kadiza nije bio igrač koji pravi razliku. U Nemačkoj je delovao potpuno izgubljeno, otuda i Benzemina reakcija.

U svakom slučaju, da bi formirao trio, Zidan čeka Azara koji je rovit, ali je ušao u igru u poslednjem meču. Francuz želi da Azara, Benzema i Asensio formiraju ofanzivni trio, prvo je bio povređen momak sa Baleara, a Belgijanac je odigrao svega dvadesetak utakmica.

Jović ''ponižen'' na nemačkoj zimi!?

Posted by Sportske.net on Четвртак, 29. октобар 2020.

Sada kada su obojica spremni, dva momka koja su koštala ukupno više od 100 miliona evra biće osuđena na klupu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.