Rajković diže cenu  31 utakmica bez primljenog gola

Izvor: B92, 11.Maj.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rajković "diže cenu" " 31 utakmica bez primljenog gola

Tokom cele ezone golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković ubedljivo je najbolji igrač Makabija iz Tel Aviva.

Naš čuvar mreže, koji je 2015. godine proglašen za najboljeg mladog golmana sveta, nalazi se već mesecima u odličnoj formi, a protekle nedelje je opet blistao na golu Makabija.

Makabi je u 33. kolu prvenstva na svom terenu bio bolji od imenjaka iz Netanje rezultatom 2:0, a zanimljivo je da to bila čak 31. utakmica u kojoj je Rajković uspeo da sačuva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoju mrežu i ostane nesavladan.

Makabi je u finišu prvenstvene trke zaostao za Hapoelom Ber Šivom u borbi za šampionsku titulu, ali je trijumf ekipi koju sa klupe predvodi Đordi Krojf od izuzetnog značaja u brobi za plasman u Ligu Evrope.

Rajković je u pet, šest navrata maestralno reagovao i pokazao da je u odličnoj formi što svakako može da raduje i selektora Mladane Krstajića pred start priprema reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo.

Već mesecima se spekuliše da će Rajković karijeru nastaviti u zapadnoj Evropi, možda i u Premijer ligi. Ovakvi nastupi mu dodatno podižu cenu na fudbalskom tržištu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RAJKO HOBOTNICA: Srpski golman briljirao u novoj pobedi Makabija, ostao nesavladan 33. put (VIDEO)

Izvor: Kurir, 11.Maj.2018

Tokom čitave sezone golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković ubedljivo je najbolji igrač Makabija iz Tel Aviva.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.