Raduje i sjajna forma Predraga Rajkovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raduje i sjajna forma Predraga Rajkovića! (video)

Baš kao i Dmitrović i Stojković, i Predrag Rajković je u sjajnoj formi i reklo bi se da su tri golmana sigurni putnici na Mundijal.

Predrag Rajković nastavlja ove sezone da brani sjajno.

Makabi iz Tel Aviva nije na najvišem nivou, sigurno je da neće biti prvaci jer kasne 12 bodova za Ber Ševom, ali ono što raduje našeg selektora, ali i navijače naše reprezentacije, jeste činjenica da Predrag Rajković brani sjajno.

To je dokazao i u meču protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Makabija Netanje, bilo je 2:0 u korist Makabija iz Tel Aviva, ukupno 31. put da Rajko nije primio gol ove sezone što je fenomenalan učinak srpskog golmana.

Rajković je dokazao da je pored Dmitrovića i Stojkovića verovatno siguran učesnik Mundijala u Rusiji, mada se odbranama nameće i golman Aleksandar Jovanović.

U nastavku pogledajte kako je Rajković uspeo da odbrani svoj gol u meču protiv Makabija Netanje.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rajković "diže cenu" " 31 utakmica bez primljenog gola

Izvor: B92, 11.Maj.2018

Tokom cele ezone golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković ubedljivo je najbolji igrač Makabija iz Tel Aviva...Naš čuvar mreže, koji je 2015. godine proglašen za najboljeg mladog golmana sveta, nalazi se već mesecima u odličnoj formi, a protekle nedelje je opet blistao na golu Makabija...Makabi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.