Radov talentovani vezista od leta u Španiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2015, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radov talentovani vezista od leta u Španiji

Jedan od najtalentovanijih fudbalera Radove omladinske škole, Strahinja Karišić napustiće na leto klub i karijeru će nastaviti u Granadi, saopštio je danas klub sa Banjice.

Ovaj ofanzivni vezni igrač ima 17 godina i stipendista je Rada. On je bio član svih mlađih selekcija reprezentacije Srbije, a važi i za jednog od najtalentovanijih mladih igrača na svojoj poziciji.

Iz Rada nije objavljena vrednost transfera. Karišić će do odlaska u Primeru biti na raspolaganju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << treneru omladinske selekcije Miliji Žižiću, kao jedan od glavnih aduta u borbi za osvajanje titule prvaka Omladinske lige Srbije.

"Ovo je još jedan pokazatelj odličnog rada u jednoj od najboljih škola u Srbiji i ujedno prilika da mlađani 'građevinar' napreduje u španskoj ligi", navodi se u saopštenju Rada.

Karišić 3. jula puni 18. godina, a sa pomešanim osećanjima gleda na odlazak u Španiju.

"Žao mi je što napuštam drugare, ali mi godi poziv iz Španije, jer mi je to velika šansa da još više napredujem. Zahvalan sam svim mojim trenerima, direktoru omladinske škole i upravi kluba koji su prvo od mene napravili dobrog čoveka, pa onda fudbalera. Znam, gde god da budem, u srcu ću nositi Rad i moju Banjicu", rekao je Karišić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.