Radnički iz keca u dvojku, Lambulić u suzama

Izvor: N1 televizija, 09.Nov.2018, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički "iz keca u dvojku", Lambulić u suzama

U prvom meču 16. kola Superlige Srbije Radnički iz Niša slavio je na gostovanju Proleteru u Novom Sadu nakon preokreta i komičnog autogola Zarije Lambulića.

Fudbaleri Radničkog iz Niša očekivano su slavili na gostovanju Proleteru i do pobede došli rezultatom 2:1, nakon preokreta. Jedanaesta pobeda u sezoni Radnički je učrstila na drugom mestu na tabeli.

Poveo je Proleter nakon 14 minuta igre golom Čovića, a glavni igrač gostiju na kraju je bio mladi reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << iz redova Proletera Zarija Lambulić.

Lambulić je prvo skrivio (u najmanju ruku diskutabilno dosuđen) penal koji je u 68. minutu u pogodak pretvorio Ermin Haskić, a samo minut kasnije Lambulić je postigao komičan autogol i tako kompletirao preokret Radničkog.

Samo što su krenuli sa centra nakon primljenog gola sa bele tačke, domaći su izgubili loptu, Radnički je krenuo u kontranapad, lopta je išla po zemlji i negde na sredini kaznenog prostora na nju je naleteo Lambulić i samo je "bocnuo". Lopta je preletela golmana Vesića koji je samo ispratio pogledom.

Mladi defanzivac novosadskog tima nije mogao da sakrije suze nakon svega što mu se dogodilo u samo 60 sekundi.

Radnički je ponovo bio bez trenera Nenada Lalatovića kome je ovo treći meč ove sezone u kome ne vodi svoj tim sa klupe.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnički nakon preokreta slavio nad Proleterom

Izvor: RTS, 09.Nov.2018

Fudbaleri niškog Radničkog pobedili su u Novom Sadu domaći Proleter sa 2:1 (0:1), u uvodnom meču 16. kola Superlige Srbije. . Radnički je prebrodio nezgodno gostovanje debitantu i najprijatnijem iznenađenju lige i preokretom...

Nastavak na RTS...

Maksimović igrao protiv „bivše“ Valensije, Slepi miševi slavili golom iz penala

Izvor: MozzartSport.com, 10.Nov.2018, 19:11

Nismo baš navikli da gledamo Hetafe iznad Valensije na tabeli Primere, ali tako je već duže vreme ove sezone. U najmanju ruku je ovaj tim iz predgrađa Madrida pokazao da nije slabiji tim od Slepih miševa, a meč je završen rezultatom 0:1 (0:0). Meč je rešen golom Danija Pareha s bele tačke u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.