Rabio odbio devet miliona godišnje od PSŽ

Izvor: B92, 04.Okt.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rabio odbio devet miliona godišnje od PSŽ

Vezni fudbaler Pari Sen Žermena Adrijen Rabio odbio je treću ponudu kluba da produži ugovor, iako bi zaradjivao devet miliona evra godišnje.

Kako Bein sport javlja, Rabio je odbio za dva miliona evra veću ponudu u odnosu na prošlu, u toku sve većih priča da su zainteresovani Mančester siti, Čelsi, Barselona i Juventus.

Parižani očajnički žele da zadrže 24-godišnjeg fudbalera, na tome insistira i trener Tomas Tuhel, ali postoje različiti sportski pogledi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sportskog direktora Antera Enrikea i Rabioa.

Ugovor mu ističe po završetku ove sezone i u poziciji je da može da bira najbolju sredinu za nastavak karijere. Rabio je sinoć učestovovao u ubedljivoj pobedi PSŽ-a nad Crvenom zvezdom (6:1) u Ligi šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.