Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDOVA NOĆNA MORA: Mažić ponovo sudi Portugalcu

Sudijska trojka iz Srbije biće u sredu uveče na centru stadiona Sent Jakob Park u Bazelu.

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić dobio je čast da sudi meč 5. kola Lige Šampiona između Bazela i Reala iz Madrida.
On će sa pomoćnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem deliti pravdu treći put ove sezone u najelitnijem takmičenju, posle utakmica APOEL-Ajaks i Olimpijakos-Juventus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Biće to prvi susret Mažića sa Kristijanom Ronaldom posle Svetskog prvenstva i utakmice između Nemačke i Portugala.
Podsetimo, na tom meču je došlo do burnih protesta najboljeg igrača sveta nakon što je srpski arbitar prvo dosudio jedanaesterac za Nemačku, a zatim potpuno opravdano isključio Pepea posle udaranja Tomasa Milera.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mažić ponovo sudi Ronaldu, deliće pravdu na susretu Real i Bazela u Ligi šampiona

Izvor: Blic, 24.Nov.2014

Srpski sudija Milorad Mažić delegiran je da bude glavni arbitar utakmice Lige šampiona između Bazela i Real Madrida...Mažić će ponovo suditi u utakmici u kojoj igra portugalska zvezda Kristijano Ronaldo nakon što su imali manje "rasprave" na Svetskom prvenstvu na susretu njegove selekcije i Nemačke...Uz Mažića,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.