Mažić ponovo sudi Ronaldu

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić ponovo sudi Ronaldu

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić sudiće meč petog kola Lige šampiona grupe B između Bazela i Real Madrida. Srpskom arbitru ovo će biti treća utakmica na kojoj deli pravu ove sezone u elitnom takmičenju. Prethodno je sudio na meču APOEL - Ajaks i Olimpijakos - Juventus. Takođe, Mažić je delio pravdu na utakmici između Bešiktaša i Arsenala u plej-ofu Lige šampiona.

Ovo će Ronaldu i Mažiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << biti prvi susret posle Svetskog šampionata u Brazilu, kada se Portugalcu nije dopalo kako naš sudija radi svoj deo posla, pa ga je jurio po terenu.

Podsećanja radi, na meču između Portugalije i Nemačke Mažić je pokazao crveni karton Pepeu koji je udario u lice Milera, a onda mu se uneo u lice u udario ga glavom. Pored isključenja defanzivca Reala, Mažić je za “pancere” dosudo penal nad Geceom, Potugalci su takođe smatrali da je bilo neopravdano, a Ronaldo je u oba slučaja bio “najglasniji”.

(Foto: Beta/AP/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Mažić sudi meč Bazel - Real Madrid

Izvor: Press, 24.Nov.2014

. Najbolji srpski fudbalski sudija Milorad Mažić vodiće utakmicu B grupe Lige šampiona između Bazela i madridskog Reala u sredu u Bazelu, objavila je Evropska fudbalska unija.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.