REZZIME DANA (ponedeljak): Skoro pa idealno!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (ponedeljak): Skoro pa idealno!

Pogledajte ko vam je 14. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

GALATASARAJ - KAJSERI (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 1,55) - rezultat 4:1

Lavovi su dobili pravu Mačku u svom čoporu - Bafetimbi Gomis je bio dvostruki strelac i asistent u trijumfu Galatasaraja nad Kajzerijem od 4:1 (3:1), a gol i asistenciju je imao i Junes Belanda tako da se može konstatovati da je turski klub pogodio sa ova dva pojačanja. Bravo za Lavove.

VOŽDOVAC - JAVOR (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Voždovac nije incident, Voždovac postaje konstanta. Trijumf na travi stadiona Partizana Zmajevi su oplemenili večerašnjom pobedom u sudaru sa Javorom - 1:0. Dovoljno za drugo mesto na tabeli i perfektan niz od četiri uzastopne pobede. Dobru formu demonstriranu u sudaru sa Partizanom potvrdio je u 65.minutu Vladimir Ješić. .

HEKEN - SUNDSVAL (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Heken vas je maksimalno ispoštovao protiv Sundsvala - 2:0. Ahmed Jasin je prvo u 25. minutu bio precizan sa bele tačke, a dva minuta pre kraja regularnog dela postavio je konačan rezultat kada je pretrčao pola terena. Ne verujemo da je iko čuo za ovog Iračanina, ali svakako je vredan pomena jer vam je omogućio da zaokružite kvotu 1,55.

SEPSI - KLUŽ (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:2

Nema tu šta, kada vidite Rumuniju 1 u listi MOZZART kladionice onda bi ozbiljno trebalo da razmislite o igranju na Kluž. Taj tim je zabeležio i petu vezanu pobedu, a ovoga puta slavio je na gostovanju Sepsiju - 0:2 (0:1). Prvi gol za Kluž postigao je Vinisijus u 27. minutu utakmice. Bio je to korner, posle kratke akcije usledio je centaršut a Vinisijus je zaista dobro skočio i doneo prednost gostima. Koliko je Kluž dobar u prekidima pokazao je i 62. minut. Ovoga puta je bio slobodan udarac u pitanju, u srcu šesnaesterca se našao Hoban koji se lepo "bacio" i pogodio glavom gol Sepsija.

SPARTAK SUBOTICA - MAČVA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:2

Vrlo interesantan meč viđen je na lošem terenu Gradskog stadiona u Subotici. Čivija je bola domaćina, Mačva je dva puta vodila, ali je na kraju Spartak okrenuo rezultat i slavio sa 3:2 (1:1). Prvi gol na meču viđen je u 29. minutu, a strelac za goste bio je Protić. Ipak, Golubovi su raširili krila u nastavku, smogli su snage da dva puta stignu do izjednačenja. Posle pogotka iz penala u 72. minutu krenuli su svim silama ka golu Mačve i to im se isplatilo osam minuta pre kraja kada je Nemanja Glavčić doneo trijumf Spartaku.

LOKOMOTIVA PLOVDIV - VITOŠA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Nije mogao tim iz Plovdiva nikako da bude zadovoljan sa samo pet bodova nakon četiri kola, pa je danas jednostavno morao da udari drugu recku. I uspeo je u tome. Na stadionu Lokomotive pala je nejaka Bistrica - 3:1. Dino Martinović je već u četvrtom minutu doveo domaćina u vođstvo, Stefan Hristov je uzvratio pet minuta kasnije, Parvidžon Umarbaev je u finišu prvog poluvremena vratio prednost domaćinu, dok je konačan rezultat postavio Dani Kiki dvadesetak minuta pre kraja. Bistrica i dalje tavori na dnu bez ijedne pobede...

LORIJAN - ŠATORU (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:0

Lagano! Lorijan je savladao Šateru sa 3:0. U prvom poluvremenu nije bilo golova, domaćin je u nastavku rešio da stisne papučicu za gas, što je izrodilo tri gola u periodu od 50. do 60. imnuta. Džimi Kabo, Denis Buanga i Ibrahima Konte bili su vaši spasitelji.

VOLUNTARI - MEDIJAŠ (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:1

Zamalo da Voluntari proda. Ali - nije. I to je ono što je najvažnije i što se na kraju jedino računa. Petr-Danijel Ivanović je doveo domaćina u vođstvo u ranoj fazi utakmice, Akaki Kubutija je poništio prednost Voluntarija u 70. minutu, ali domaći nisu počeli da paniče. Voluntarijev džoker sa klupe Florin Černat pogodio je Medijaševu mrežu u 85. minutu za opštu radost u Bukureštu.

PRECRTANO:

VALERENGA - TROMZO (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:0

Domaćin je držao loptu na ovom duelu, gosti su imali više prilika i upućenih šuteva ka golu protivnika, ali je, kako se to popularno kaže, na ovom duelu samo vetar tresao mreže.

Valerenga je sada na 24 osvojena boda, dok Tromso ima 15 koliko i pretposlednji Viking.

ELFSBORG - GETEBORG (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:2

Elfsborg nije opravdao ulogu blagog favorita protiv Geteborga - 1:2. Domaćin je poveo već u drugom minutu preko Simona Lundevala, tri minuta kasnije je Tobijas Hisen, nekadašnji ofanzivac Jurgordena, Šangaja SIPG i Sanderlenda, poravnao rezultat. Potpuni preokret Geteborgu doneo je Soren Riks u 56. minutu.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Gađajte golove na Hofenhajm - Liverpul, Lavovi "grizu" FCSB

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2017, 12:02

Pročitajte nekoliko predloga za 15. avgust....NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.