RADNO NA BRDU: Dvojica otišla iz Čuke, dovedena ranija želja ‘večitih’

Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNO NA BRDU: Dvojica otišla iz Čuke, dovedena ranija želja ‘večitih’

Dva odlaska i jedan dolazak na Banovo brdo pred sutrašnju ‘selidbu’ u Sloveniju.

Na drugi deo priprema ne idu Jevtić i Srnić, a ugovor je potpisao Puškarić iz Vojvodine.
Čukarički su napustili napadač Aleksandar Jevtić, koji je otišao na Tajland i Dragoljub Srnić, kome je danas istekao ugovor te brat blizanac Slavoljuba iz Crvene zvezde želi da se oproba u inostranstvu.
Trener Nenad Lalatović >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je insistirao na ostanku veziste, ali izgleda da posao nije utanačen posle niz sastanaka.
Celnici ‘brđana’ su uspeli da postignu dogovor sa iskusnim Darkom Puškarićem (31), kome je istekao ugovor sa Vojvodinom.
Iskusni univerzalac je bio igrač od poverenja Lalataovića tokom saradnje u Novom Sadu, pa sad nastavljaju zajedno.
Čukarički je još doveo iskusnog Drinčića, golmana Kirovskog i Crnomarkovića i u planu su još tri igrača među kojima je Vujaklija iz Zvezde. Ekipa odlazi na Pohorje kod Maribora i planirana su četiri testa za manje od dve nedelje.

The post RADNO NA BRDU: Dvojica otišla iz Čuke, dovedena ranija želja ‘večitih’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

GOTOVO: Srnić POTPISAO za OVAJ klub! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2017, 17:07

Nastavlja karijeru u inostranstvu...Dragoljub Srnić nastavlja karijeru u Poljskoj! Prvotimac Čukaričkog i osvedočeni navijač Crvene zvezde, čiji stariji brat Slavoljub sa uspehom igra za tim sa Marakane, potpisao je ugovor sa poljskim prvoligašem Šljonskom!..Mlađi od poznatih fudbalskih blizanaca,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.