GOTOVO: Srnić POTPISAO za OVAJ klub! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO: Srnić POTPISAO za OVAJ klub! (FOTO)

Nastavlja karijeru u inostranstvu.

Dragoljub Srnić nastavlja karijeru u Poljskoj! Prvotimac Čukaričkog i osvedočeni navijač Crvene zvezde, čiji stariji brat Slavoljub sa uspehom igra za tim sa Marakane, potpisao je ugovor sa poljskim prvoligašem Šljonskom!

Mlađi od poznatih fudbalskih blizanaca, u ovaj klub je otišao kao slobodan igrač superligaša sa Banovog brda. Kao dete, prošao je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << selekcije u omladinskoj školi Zvezde, ali za razliku od Slavoljuba, nije dobio priliku za dokazivanje u crveno-belom dresu.

Često je bio slat na pozajmice ili ustupanja, najpre srpskoligašu Sopotu, a zatim u Čukarički, gde je kasnije potpisao trajan ugovor. Šljonsk je posle razočaravajuće sezone prošle godine, rešio da renovira kadar, pa Dragoljub neće biti jedini Srbin u novoj sredini.

Društvo će mu praviti još jedan bivši igrač Zvezde Aleksandar Kovačević, kao i Đorđe Čotra, koji je do skora bio kapiten Zaglebja iz Lubina. Poljaci su, podsetimo, prošle sezone eliminisali Partizan iz Lige Evrope, a Batajničanin je posle četiri godine rešio da promeni sredinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srnić pronašao novi klub: Doskorašnji vezista Čuke napustio Srbiju!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2017

Doskorašnji vezista Čukaričkog Dragoljub Srnić pronašao je novi klub!..Nakon pet godina u dresu kluba sa Banovog Brda, Srnić će u ponedeljak popodne potpisati ugovor sa poljskim Slaskom...Foto: fkčukarički..U subotu je stigao u Vroclav gde će najpre obaviti medicinske preglede, dok će se u...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.