Puejo: Zvezda je favorit u grupi

Izvor: B92, 07.Jan.2014, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Puejo: Zvezda je favorit u grupi

Trener košarkaša Bilbao basketa Rafa Puejo rekao je pred duel u Pioniru da je Zvezda favorit u L grupi druge faze Evrokupa.

Crveno-beli dočekuju u sredu španski tim (19.15h, TVB92) u prvom kolu druge faze Evrokupa.

Puejo je istakao Zvezdinu odbranu i dodao da će njegov tim biti u problemu u Pioniru.

„Oni su favoriti u našoj grupi, ali i ostale ekiep će se boriti i pokušati da im otežaju posao. Očekujem veoma tešku, fizički zahtevnu utakmicu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tima koji igra veoma dobru odbranu. Oni imaju sjajne igrače i zbot toga ćemo biti u problemu“, rekao je Puejo.

Trener Zvezde Dejan Radonjić pozvao je navijače da dođu u Pionir i rekao da je Bilbao ozbiljan evropski tim.

U drugoj utakmici ove grupe od 18 časova Panionios dočekuje ekipu Nižneg.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šlager na startu

Izvor: Politika, 07.Jan.2014

U prvoj utakmici u Evrokupu košarkaši Crvene zvezde dočekuju španski Bilbao (19,15 č).- Trener Radonjić ne krije ambicije da njegov tim dogura do završnice..Posle eliminacije iz Evrolige i četiri uzastopne pobede u Jadranskoj ligi, košarkaši Crvene zvezde vraćaju se na evropsku scenu. Puni...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.