Prvi meč Konstantina u Hali „Čair“

Izvor: NTV.rs, 09.Jan.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi meč Konstantina u Hali „Čair“

Posle tronedeljne pauze nastavlja se Košarkaška liga Srbije. U 15. kolu Konstantin će u Nišu protiv Sloge pokušati da započne novu seriju uspeha. Kraljevčani se nalaze u donjem delu tabele, a nedavno su ih napustila dvojica, možda, i najboljih igrača, Rajko Kljajević i Aleksandar Vlahović. Gledajući sve činjenice uloga favorita pripada niškom timu, ali će on morati da je opravda na parketu i usput se revanšira protivniku za poraz u prvom delu prvenstva. Po rečima trenera Marka Cvetkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << ekipa se osvežila, ali je i vredno radila tokom pauze. Od najavljenih pojačanja zasad nema ništa, jer su glavne prepreke finansije. Da bi klub bio u konkurenciji za plasman u Super ligu važno je zadržati nepobedivost domaćeg terena, a to će umesto dvorane Dušan Radović prvi put u ovoj sezoni biti Hala „Čair“. Utakmica Konstantin – Sloga na programu je u subotu od 19 časova.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Konstantin protiv Sloge na početku godine

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jan.2014, 09:25

U 15. kolu Košarkaške lige Srbije ekipa Konstantina iz Niša dočekuje Slogu. Prvi put u sezoni niški košarkaši igraće u hali Čair, a utakmica je zakazana za subotu, 11. januar od 19h.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.