Promena plana, kada će Đoković ponovo da se testira?

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020, 16:17

Promena plana, kada će Đoković ponovo da se testira?

Očekivalo se da se to dogodi možda već danas, ali...

Novak Đoković je prošlog utorka potvrdio da je pozitivan na koronavirus posle učešća na Adrija Turu i od tada je u kućnoj izolaciji, baš kao i njegova supruga Jelena, koja je takođe pozitivna na ovaj virus.

Bilo je nagoveštaja da će drugi test uraditi posle pet dana, ali danas je RTS preneo najnoviju informaciju da je Novak odložio svoje drugo testiranje.

On će to učiniti tek kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << istekne 14 dana od prvog pozitivnog testa, dakle tek 7. jula i do tada će ostati u izolaciji.

RTS podseća da je to redovna procedura kada se ustanovi prisustvo koronavirusa u organizmu i Novak Đoković i njegova supruga će to da ispoštuju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.