Primera: Aduric nije dao Sevilji prvo mesto

Izvor: Sportal.rs, 02.Nov.2014, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Aduric nije dao Sevilji prvo mesto

Sevilja je bila u odličnoj formi pred duel 10. kola Primere. Ipak, da je Atletik Bilbao jedna od najnepredvidijih ekipa, da svoj teren praktično znači pola gola domaćinu, potvrdilo se još jednom. Baskijci su slavili nad Andalužanima - 1:0. Da je kojim slučajem pobedila gostujuća ekipa, izbila bi na prvo mesto i u leđa bi joj gledali Real Madrid, Barselona, Atletiko...

Jedini gol na meču postigao je Arica Aduric. Centrirao je u tom 13. minutu Susaete, a na pravom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << se našao junak utakmice i volejom poslao loptu u gol nemoćnog Beta.

Pre gola Sevilja je propustila jednu dobru šansu, ali je u nastavku Atletik Bilbao imao i priliku da duplira prednost, koju nije iskoristio.

Foto: Beta/AP/Paulo Duarte)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.