Pratili ga Partizan i Zvezda, odabrao prvaka Španije!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2020, 16:40

Pratili ga Partizan i Zvezda, odabrao prvaka Španije!

Jasno je da naši klubovi nisu bili u poziciji da se takmiče sa jednim od najboljih evropskih timova.

Kako prenosi sve veći broj evropskih medija, Baskonija je na pragu velikog pojačanja.

Naime, bivši centar Asvela Tonje Džekiri bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa ekipom iz Vitorije.

Stamenom Nigerijcu je minula sezona bila prva u Evroligi u karijeri, beležio je 8,7 poena i 7,5 skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << po meču, ostavio je snažan utisak i bilo je pitanje vremena kada će na njegovu adresu stići kvalitetna ponuda.

Od kako se rastao sa Asvelom dovodio se u vezu sa Partizanom i Crvenom zvezdom, stekao se utisak da su "crveno-beli" odustali od te ideje kada su angažovali Lendrija Noka iz Albe, dok "crno-beli" i dalje tragaju za novom "peticom".

Moraće potragu da nastave na drugom mestu, Džekiri karijeru nastavlja u redovima prvaka Španije, gde će zameniti zemljaka Majkla Erika, koji se nedavno rastao sa Baskonijom.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ništa ni od Džekirija u Partizanu " Nigerijac u Španiji

Izvor: B92, 09.Jul.2020

Nigerijski centar Toni Džekiri potpisaće ugovor s Baskonijom, prenose grčki mediji...Džekiri se dovodio u pitanje sa Partizanom, međutim stigla je ponuda evroligaša i Nigerijac je odlučio da je prihvati...Nekadašnji centar ASVEL-a odigrao je sjajnu sezonu u Evroligi i to ga je preporučilo mnogim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.