Poznate cene ulaznice za Partizanovu evropsku premijeru

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate cene ulaznice za Partizanovu evropsku premijeru

Za centralne delove istoka i zapada potrebno je izdvojiti 800 dinara

Partizan je završio tronedeljne pripreme u Poljskoj, a da li su učenici Ivana Tomića blizu željenog nivoa forme mogla bi da nagovesti utakmica protiv poljskog Zagleblja.

Očekuju u Humskoj veliku pomoć Grobara, tim pre što je svi u crno-belom taboru veruju da su Radović i Đurđić doneli kvalitet više. Od danas su i poznate cene ulaznica za prvi meč drugog kola Liga Evrope.

Privremena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uprava zakazala Skupštinu Partizana

Najeftinija je južna tribina koja košta 400 dinara. Za bočne delove istoka i zapada treba izdvoji 600, dok su najskuplji delovi „neutralnih“ tribina. Cena za te sektore je 800 dinara. Takođe, u slobodnu prodaju će biti puštena u mesta u loži koja koštaju 3000 dinara.

Prodaja ulaznica za meč Partizan – Zagleblje počinje u utorak u 10 časova. Radno vreme blagajni na stadionu  je od 10:00 – 18:00h, a na dan utakmice sve do početka u 20:15h. Radno vreme blagajni u Ticketline shopu u dvorani Doma sindikata od devet do 19 časova.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizan podigao cenu juga za 100 dinara, bez severa za Zaglembje?!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Jul.2016, 10:01

Fudbaleri Partizana novu sezonu otvoriće 14. jula protiv poljskog Zaglembja, a u Humskoj očekuju veliku posetu na susretu koji bi umnogome mogao da pokaže kojim evropskim putem će ići crno-beli ove sezone...Klub iz Humske je objavio cene karata za susret i zanimljivo je da je u odnosu na meč sa...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.