Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2020, 09:13

Povreda kolena Dinija brine Stršljenove

Vest Hem i Votford igraju jedan od ključnih mečeva u borbi za elitu. Najbolji igrač gostiju se povredio na meču protiv Njukasla

Ko će pored Noriča u Čempionšip? Najbliži selidbu u niži rang su Aston Vila i Bornmut, ali ni Vest Hem i Votford nisu sigurnu u Premijer ligi. Duel na Olimpijskom stadionu u Londonu večeras (21.00) mogao bi da jedan od ova dva tima uvede u sigurnu luku. Tri boda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bi gotovo izvesno bila dovoljan za opstanak, dva kola pre kraja šampionata.

Oba tima su se probudila u finišu sezone. Čakićari su uzeli sedam bodova u prethodna četiri kola, dok su Stršljenovi vezali dva trijumfa protiv Noriča i Njukasla. Pred ovaj duel više problema sa povredama ima menadžer Votforda Najdžel Pirson. Duša tima, najbolji igrač, Troj Dini, povredio se u finišu utakmice protiv Njukasla. Dvostruki strelac sa bele tačke na toj utakmici izašao je sa terena pet minuta pre kraja kada je ustupio mestu Tomu Kleverliju. U pitanju je povreda kolena.

Ipak, iskusni napadač stisnuće zube i trebalo bi da pomogne saigračima u jednoj od važnijih utakmica do kraja sezone. Ne gori Votfordu pod nogama, ali ako ne želi da zavisi od drugih, makar bod je neophodan u Londonu. Zbog povreda kod gostiju neće biti Španca Đerarda Delofeua, Holanđanina Darila Janmata i Nigerijca Isaka Saksesa.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kod Vest Hema bolja situacija. Brazilac Felipe Anderson i Škot Robert Snodgras vratili su se treninzima i oni bi mogli da konkurišu za tim. Vest Hem raduje odlična forma napadača Antonija, četvorostrukog strelaca u pobedi protiv Noriča u gostima sa 4:0. On je postigao šest golova i imao jednu asistenciju u nastavku sezone posle pandemije koronavirusa. Bio je uključen u čak sedam od devet pogodaka tima iz engleske prestonice.

Kapiten Vest Hema Mark Nobl mogao bi danas da odigrao jubilarni 500. meč u dresu Čekićara. On je postigao čak tri gola u poslednje dve utakmice protiv Stršljenova. Poslednjih godina, više uspeha u međusobnim duelima ima Vest Hem, koji je slavio na tri od poslednje četiri utakmice. U prvom delu sezone, Čekićari su pobedili u gostima sa 3:1, a raspoložen je bio Francuz Sebastijan Hale koji je postigao dva gola, dok se u listu strelaca upisao i kapiten Nobl iz penala. Jedini gol za domaćina tada je postigao Grej.

Zanimljivost za Votford da je to jedina ekipa u Premijer ligi koja ove sezone nije postigla gol van šesnaesterca. Poslednje četiti utakmice Votforda u šampionatu Engleske su završene sa tri ili više golova.

PREMIJER LIGA - 36. KOLO

Utorak

Čelsi - Norič 1:0 (1:0)

/Žiru 45+3/

Sreda

Njukasl – Totenhem 1:3 (0:1)

/Riči 56 – Son 27, Kejn 60, 90/

Mančester Siti – Bornmut 2:1 (2:0)

/Silva 6, Žezus 39 – Bruks 88/

Barnli – Vulvs 1:1 (0:0)

/Vud 90+6 – Himenez 76/

Arsenal - Liverpul 2:1 (2:1)

/Lakazet 32, Nelson 44 – Mane 20/

Četvrtak

Everton - Aston Vila 1:1 (0:0)

/Volkot 87 - Konsa 72/

Lester - Šefild Junajted 2:0 (1:0)

/Perez 29, Grej 80/

Kristal Palas - Mančester junajted 0:2 (0:1)

/Rašford 45+1, Marsijal 78/

Sautempton - Brajton 1:1 (0:1)

/Ings 66 - Mopaj 17/

Petak

21.00: (2,50) Vest Hem (3,10) Votford (3,00)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PL - Vest Hem pogurao "stršljenove" ka Čempionšipu! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020

Duel ugroženih timova pripao "čekićarima"...Vest Hem slavio sa 3:1 protiv Votforda kome sada predstoji velika borba za opstanak. "Stršljenovi" u poslednja dva kola igraju sa Mančester Sitijem i Arsenalom...Domaćin brzo stiže do prednosti, Majkl Antonio nastavlja sa odličnim partijama, Englez...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.