Poražavajući učinak kraljevskog kluba u El Klasiku

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poražavajući učinak "kraljevskog" kluba u "El Klasiku"

Nakon novog poraza, jaz je još veći.

Fudbaleri madridskog Reala poraženi su u drugom meču polufinala Kupa kralja od branioca trofeja Barselone rezultatom 0:3 (0:0) na svom "Santijago Bernabeu".

Prvi meč je okončan sa 1:1, utisak je i da je Real bio bolji rival, tako je bilo i u prvom poluvremenu utakmice u Madridu, ali se sve začas okrenulo u nastavku i Barsa je ubedljivo došla do novog finala.

Madriđani su tako doživeli novi poraz u "El Klasiku", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a poražavajuća je gol razlika koju imaju u poslednjih pet duela sa ljutim rivalom.

Naime, Barsa u prethodnih pet duela sa Madriđanima ima gol razliku 14:4, doduše velikim delom i zbog debakla koji su "Los Blankosi" u prvom delu sezone doživeli na "Kamp Nou", dok je na klupi Reala sedeo Julen Lopetegi (5:1).

U svakom slučaju, kada se pogleda gol razlike, ne stiče se utisak da je u pitanju veliki derbi Španije i jedan od najvećih derbija na svetu, makar ne u poslednje vreme...

Na Florentinu Perezu je da popravi stvari, nakon ovog poraza veoma je diskutabilno i da li će se Santijago Solari zadržati na klupi ekipe po završetku sezone, kako je izgubljena bitka za prvi trofej, a sve su manje šanse da "kraljevski" klub do titule dođe i u Primeri.

Ostaje Liga šampiona, gde su na pragu četvrtfinala, ali malo ko veruje da po četvrti put zaredom mogu da osvoje elitno takmičenje, pogotovu kada je ekipa u ovakvom stanju.

Imaće priliku da poprave utisak već u subotu, kada se u okviru 26. kola španske Primere budu ponovo sastali sa velikim rivalom, najverovatnije i poslednji put ove sezone, osim ako im se putevi ne ukrste u Ligi šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.