Pop: Vlade radi odličan posao, Kingsi su impresivni

Izvor: N1 televizija, 13.Nov.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pop: Vlade radi odličan posao, Kingsi su impresivni

Posle pobede Sakramento Kingsa nad San Antonio Sparsima 104:99 legendarni trener teksaškog tima Greg Popovič je hvalio franšizu Sakramenta.

Sakramento Kingsi imaju odličan start sezone, a pobedom prtotiv San Antonia stigli su do osme pobede u 14 utakmica. U Sakramentu se takođe i menja mentalitet, a to priznaje i legendarni Greg Popovič.

 "Bio sam veoma impresioniran, njihova kultura se promenila i to dramatično. Momci su posvećeni, fizički su snažni >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i ponosni su i igraju odbranu. Mislim da su Vlade Divac i tim napravili odlične poteze i Dejv Džerger je takođe napravio dobar posao kada je okupio ovu grupu. Izgledaju veoma dobro i to je impresivno", poručuje Popovič.

"Their culture is changing. It's changed drastically."

Pop had some great things to say about the Kings.

[via @FOXSportsSW] pic.twitter.com/0i5tAhqK3c

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.