Bogdan: Potpuno drugačija sezona, cilj nam je plej-of

Izvor: N1 televizija, 13.Nov.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan: Potpuno drugačija sezona, cilj nam je plej-of

Bogdan Bogdanović je bio najefikasniji igrač Sakramenta u pobedi nad San Antoniom. U trijumfu 104:99 je imao 22 poena za 25 minuta koliko je bio na parketu.

Bez Bogdana Bogdanovića je Sakramento ove sezone imao sedam pobeda i četiri poraza. Srpski košarkaš se vratio sa zakašnjenjem u tim zbog operacije kolena, a prva dva meča na kojima je igrao Kingsi su izgubili od Los Anđeles Lejkersa i Toronto Reptorsa. Ipak Bogdan je zablistao protiv San Antonija kada je ubacio 22 poena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Posle te utakmice srpski bek je poručio da Kingsi imaju potpuno drugačije ciljeve u odnosu na prošlu sezonu.

 "Ove godine imamo potpuno drugačiji pristup. Teško je kada uđeš u sezonu, kao što je bilo prošle godine sa skorom 1-8 ili 1-9. Potpuno je drugačije kada posle 14 mečeva imaš 8-6. Stvarno pokušavamo da uđemo u plej-of ove godine i znam da nekome zvuči ludo ali to je naša motivacija", kazao je Bogdanović.

"Zabavno je igrati sa ovim momcima i kako ostali napreduju, imamo i nove igrače. Divno je kako smo napredovali u odnosu na prošlu godinu, sećam se da nismo znali gde je ko nismo znali akcije, ali sada svi bolje znamo svoje uloge", poručuje Bogdan Bogdanović.

Srpski košarkaš je inače zbog procesa oporavka posle operacije na nešto kraćoj minutaži, a tako će možda biti i u narednom meču kog Kingsi igraju tek u petak protiv Memifisa u gostima.

"Pauza će mi odlično doći, takođe i ostali momci se mnogo troše. Malo ćemo se odmoriti, spremiti se i spremiti taktiku".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.